Met korting Archeon bezoeken via NapPas

Wil jij met korting Archeon bezoeken? Dan is het slim om de NapPas aan te schaffen! Met de NapPas krijg jij op meer dan 250 dagjes uit in Nederland flinke kortingen! Door heel het land kun je gebruikmaken van de NapPas, dus ook bij Archeon! Je krijgt dan een flinke korting waarmee je direct voordeel hebt.

Archeon is een plek waar je je waant in de wereld van de geschiedenis! Je kunt hier 43 gebouwen, boerderijen en hutten bekijken die zijn herbouwd door de vondsten van archeologische opgravingen. Je kunt je op deze manier een beter beeld voorstellen hoe het leven was in deze tijd.

Bij Archeon stap je in de oude geschiedenis van Nederland en krijg je een beeld hoe het leven honderden jaren geleden was. Van de prehistorie, Romeinse tijd, Vikingtijd tot aan de Middeleeuwen. In iedere tijd kun je ver terug op reis en kijken hoe het leven was, terwijl je zelf ook verschillende activiteiten ter plaatse kunt doen. Denk aan het schminken als een echte jagen, vuur maken met een vuursteen, leren boogschieten of het ontdekken van Romeinse kruiden.

Met korting Archeon bezoeken kan met de NapPas! Met deze kortingspas krijg je namelijk €3 korting per persoon op een bezoek aan het Archeon! Met kortingen worden de dagjes uit in Nederland natuurlijk nog leuker.

Dus wil jij op leuke en voordelige manier Archeon bezoeken? Vergeet dan niet de NapPas aan te schaffen! Je bent dan verzekerd van flinke korting. Geniet van je bezoek!